KPSS şartsız personel alımı ilanı duyuruldu: İŞKUR üzerinden başvuru!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son dakika duyurusuna göre, KPSS şartı aranmaksızın personel alımı gerçekleştirilecek. Bu alımlar kapsamında hangi kadrolardan personel alınacak, başvuru şartları ve gereksinimler neler? İlan ayrıntıları açıklandı mı? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İşte detaylar...

MEB KPSS Şartsız Personel Alacak!

MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, KPSS şartı aranmaksızın ve en az ortaöğretim mezunu adayların başvurabileceği personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi. Bu alımlar kapsamında atamalar kura ile yapılacak.

Hangi Kadrolardan Personel Alınacak?

MEB tarafından alınacak personellerin kadro dağılımı şu şekildedir:

Başvuru ve Atama Süreci

Başvuruların nasıl yapılabileceği ve atama süreci ile ilgili detaylar şu şekildedir:

Tarihler ve İlan Yayınlanacak Adres

Belge teslim tarihleri 15-19 Nisan 2024 arasında, belge kontrolü ise 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak. Noter kura çekimi ise 29 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir. Tüm duyurular, “dhgm.meb.gov.tr” adresinden yayınlanacaktır.

MEB’in bu personel alımı duyurusu, KPSS şartının olmamasıyla dikkat çekiyor ve ortaöğretim mezunu adaylara da iş imkanı sunuyor. Başvuru ve atama süreciyle ilgili tüm detaylar kamuoyu ile paylaşılmış durumda.

Exit mobile version