Ekonomi

Kredi çekme şartları değişti Artık kredi notu düşük olan da nakitsiz kalmayacak! QNB Finansbank, TEB, Enpara…

Bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanmak isteyen ancak kredi notu düşük olduğu için bu hizmete başvurusu kabul edilmeyen vatandaşlara, müjdeli haber yeni gün itibari ile geldi. Zorlu ekonomik şartların yaşandığı şu günlerde vatandaşların kredi notu nedeni ile daha fazla mağdur olmalarına göz yummak istemeyen QNB Finansbank, Enpara ve Türkiye Ekonomi Bankası, yeni ihtiyaç kredisi hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Enpara İhtiyaç Kredisi 2022

QNB Finansbank’ın şubesiz bankası olan Enpara, yeni dönemde kredi notu düşük olan olmayan herkese, ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Kredi notu yüksek olan kişilere 120 bin TL’ye kadar nakit hizmeti sunacağını duyuran banka, kredi notu düşük olan kişilere ise 10 bin TL olarak hizmet vereceğini bildirdi.

Enpara tarafından geliştirilmiş olan 10 bin TL limitli ihtiyaç kredisinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 1,66 olarak belirlendi. Hizmetin üst limitinden yararlanmak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı 392 TL olarak hesaplandı.

TEB İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirdiği ihtiyaç kredisi kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Türkiye Ekonomi Bankası, yeni hizmetin yalnızca kredi notu düşük olan müşterileri için geçerli olduğunu bildirdi. Banka, hizmetin üst limitini 10 bin TL olarak belirledi.

TEB tarafından geliştirilmiş olan 10 bin TL limitli ihtiyaç kredisinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,67, hizmet karşılığında ödenecek aylık taksit tutarı 393 TL olarak belirlendi.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi 2022

QNB Finansbank da Enpara hizmetin de olduğu gibi kendi bünyesinde kredi notu düşük olanlara ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. 10 bin TL ile sınırlandırılan kredinin ortalama faiz oranı yüzde 1,79, vade sayısı 36 ay, aylık taksit tutarı 402 TL olarak belirlendi.