Ekonomi

Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat: Garanti BBVA, Vakıfbank ve Akbank faizsiz borç erteleme dönemini başlattı!

Garanti BBVA, Akbank ve Vakıfbank mevcut borçlu müşterilerine, borçlarını erteleme fırsatı sunacaklarını açıkladı.

Garanti BBVA’dan Borç Erteleme Fırsatı!

Sunduğu kredi ve kredi kartı hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran özel bankalardan birisi olan Garanti BBVA, yeni dönemde gelişen olumsuz şartlar çerçevesinde nakit sıkışıklığı artan ve buna bağlı olarak da mevcut kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte güçlük çeken müşterilerine borç erteleme fırsatı sunacağını açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre hali hazırda kredi veya kredi kartı bulunan müşterilere, borçlarını bir sonraki ay içerisinde söz verdikleri bir tarihe kadar ertelemek mümkündü kılındı.

Akbank Borçları 30 Gün Erteliyor!

Türkiye’nin en gelişmiş özel bankalarından olan Akbank da tıpkı Garanti BBVA gibi mevcut borçlu müşterilerine, borçlarını bir kereliğe mahsus olmak üzere erteleme fırsatı sunduğunu açıkladı. Banka tarafından yapılan resmi açıklamaya göre söz konusu kredi ve kredi kartı kullanımından doğan borçları, hesap kesim tarihinden sonra ki 30 gün boyunca ilgili banka iletişim kanalları ile iletişime geçerek, belirli bir tarihe ertelemek mümkün.

Vakıfbank’tan 45 Gün Borç Erteleme Hizmeti!

Türkiye’nin en önemli bankalarından birisi olan ve kamu bankası olarak hizmet verdiği için de düzenlediği kampanyalarda ve sunduğu hizmetlerde ayrıcalıklı fırsatlar sunmayı başaran Vakıfbank, yeni dönemde artan kredi ve kredi kartı borçlarına karşın müşterilerine yeni bir hizmet sunacağını açıkladı.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalara göre bankanın kredi veya kredi kartı hizmetlerinden yararlanan ancak nakit sıkışıklığı sebebi ile bir süredir borcunu ödemekte zorluk çeken mevcut müşterilere, borçlarını bir kereliğe mahsus olmak üzere erteleme fırsatı tanınacak. Hizmet düşük faizli 45 gün, faizsiz 90 gün erteleme şeklinde tercih edilebilecek.