KrediGo ile şubeye gitmeden anında ihtiyaç kredisi alabilirsiniz! Düşük faiz avantajı

QNB Finansbank tarafından KrediGo uygulaması duyuruldu ve bu uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi verildiği belirtildi. KrediGo uygulaması sayesinde sadece bir tıkla ihtiyaç kredisi alınabileceği başvuru yapıldıktan sonra sonuçların kısa süre içinde paylaşılacağı belirtildi.

QNB Finansbank tarafından bu kredi hakkında yapılan açıklamada “Türkiye’nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO sayesinde hangi bankanın müşterisi olursanız olun tek tıkla ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirebilir, başvuru sonucunuzu en kısa sürede görebilirsiniz. Üstelik QNB Finansbank müşterisiyseniz başvurunuz olumlu sonuçlandığı takdirde kredinizi anında hesabınıza aktarabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi ve uygulamanın uygulama marketlerden ücretsiz bir şekilde indirilebileceği vurgulandı.

KREDİGO UYGULAMASININ DETAYLARI

KrediGO uygulaması içinde olan özellikler ise şöyle:

Güncel kredi notunuzu KrediGO’dan takip edebilme imkanı

Tek tıkla başvuru kolaylığı

Onay alınması halinde kredinizi anında hesaba aktarabilme avantajı

Kredi bilgilerini ve başvuru sürecini takip etme şansı

Kredi hesaplama fonksiyonu

KrediGO Danışmanları ile ihtiyaç duyduğunuzda bireysel destek alma rahatlığı

FAİZ ORANLARI VE GERİ ÖDEME TUTARI

Faiz oranları müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik göstermektedir. Bu doğrultuda 30 bin lira kredi için 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 30 bin lira kredide yüzde 1,36 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 1106 lira olurken yüzde 1,66 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 1175 lira oluyor. Bunun yanı sıra yüzde 2,06 faiz oranı kapsamında aylık ödeme de 1268 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI 

QNB Finansbank müşterisiyseniz kredi başvurunuz onay aldığı takdirde kullanacağınız krediyi anında hesabınıza aktarabilirsiniz. Banka müşterisi değilseniz QNB Finansbank Şubesi’ni ziyaret ederek kredinizi kullanabilirsiniz.

Detaylar için TIKLAYIN.

Exit mobile version