Ekonomi

KrediMini kampanyası duyuruldu! Anında başvuru ile 5 bin lira hesabınıza geçsin

Halkbank tarafından KrediMini kredi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası ile 5 bin liraya kadar olan ihtiyaçlar için kredi verilebileceği ifade edildi. Ayrıca yapılan açıklamada 10 ay vade imkanı sağlandığı vurgulandı.

AYLIK FAİZ ORANI

Yapılan açıklamada “5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınız için aylık %1,71 faiz oranı ve bütçenize uygun geri ödeme seçenekleriyle 10 ay vadeli kredimizdir.” ifadelerine yer verildi ve kredinin faiz oranı yüzde 1,71 tahsis ücretli olarak kredi kullandırılıyor. Kredi ödemelerinin ise şu seçeneklerle yapılabileceği belirtildi:

ÖDEME SEÇENEKLERİ 

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli,

Azalan taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli

BAŞVURU VE ÖRNEK ÖDEME 

Bu kredi için başvurular sadece Halkbank şubeleri üzerinden yapılabilecektir. Bunun yanı sıra 5 bin lira kredi 10 ay vade ve yüze 1,71 faiz oranı kapsamında 26,25 lira tahsis ücreti aylık ödeme 558 lira oluyor. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 29,1239 oluyor.

Yıllık maliyet oranı,faiz,tahsis ücreti ve vergileri kapsamaktadır.

Toplam maliyet oranları örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.

Tahsis ücretine %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

(*) Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 5.000 TL 10 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için 10 aylık sigorta primi 13,17 TL’ dir.

Halkbank, gerektiğinde kampanya şartlarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.