Kripto meselesinde Kılıçdaroğlu ‘vurgun yapanları kaçmadan soracaksın!’ dedi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin konuştuğu Thodex vurgunu ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Kripto paralara ilişkin yapılan büyük vurgun ile ilgili açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, bunun gibi vurguncuları daha önceden takip edilmediği için böyle bir vurgun olduğunu, takip etselerdi o kişinin milleti dolandırıp yurtdışına kaçmadan hesabı sorulabilinirdi dedi… Kılıçdaroğlu şöyle dedi;

Kripto meselesine gelince bu adam bu vurgunu vururken MİT var mı, polisi var mı, hakimi savcısı var mı var maliye bakanlığı var mı MASAK varmı? Bu adam vurgun yaparken konuşmadılar da kaçınca neden konuşmaya başladılar.

Tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunmak benim görevimdir. Bu ülkede kimliği inancı ne olursa olsun benim görevimdir. Vurguncuya hesap sormak benim görevimdir. Nasıl hesap soracaksın? Kaçmadan soracaksın. Bizi takip ediyorsun bizi bırak. Türkiye’yi soyanları takip et. Bu adam bu vurgunu yaparken bu hükümet neredeydi bakanlarla beraberdi fotoğraf çekiliyordu. Ben görüşsem manşet yaparlardı. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti devletini yönetemiyorlar.

Exit mobile version