Genel

Kültür ve Turizm Bakanlığından 1.629 adet sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleşecek

Kültür ve Turizm Bakanlığının 1629 kişi sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Personel alım başvuruları 25 Ocak tarihinde başlayarak 8 Şubat tarihine kadar devam edecek Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımları ile ilgili bulunan detaylar belli oldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığın tarafından yapılan alımlara çeşitli ünvan ve pozisyonlara 1629 kişi sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek.

Kültür Ve Turizm Bakanlığından 1629 Adet Sözleşmeli Personel Alımları Duyuru

Resmi gazete üzerinden yayınlanmış olan ilana göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafınca çocuk gelişimci, koruma ve güvenlik görevlisi ve büro personeli, mimar, bahçıvan, mühendis, şehir planlamacı, arkeolog, kütüphaneci, tekniker, müze araştırmacı, teknisyen ve restoratör olarak 1629 kişi sözleşmeli olarak personel istihdam edilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığından 1.629 kişi sözleşmeli personel alımı ne zaman yapılacak?

Seçimlerinde yaklaşmasıyla beraber pek çok alım yapılacağı haberi geliyor. Pek çok alanda pek çok açık söz konusu durumdadır. Bu sebeple istihdam alımları pek çok kurum tarafından gerçekleşecek.

Başvuru tarihleri, 25 Ocak ve 8 Şubat tarihleri arasında “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” internet adresi üzerinden gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1.629 adet sözleşmeli personel alımını ne şartlarla gerçekleştirecek

Başvuru şartları ve aranan niteliklere ilişkin bilgiler www.ktb.gov.tr internet adresinde yer alacak. Ayrıca alımlarda sözlü sınav yapılacak. Sözlü sınavın tarihi yeri, yine www.ktb.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır.