Kurban Bayramı tatiliyle ilgili yeni gelişme: Bugün belli olacak!

Milyonlarca çalışan Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağını merak ediyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında normalleşmenin ardından ilk kez bayram yasaksız geçecek. Bu nedenle plan yapacaklar ‘Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?’ sorusunun cevabını bekliyor. Kabine toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleşecek. Yapılan toplantının ardından bayram tatilinin kaç gün olacağı açıklanacak.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili “Şu anda onunla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. En uygun şekilde. Tatil süreci sanki böyle 10 gün, 9 gün gibi bu arada dolaşıyor, bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım” ifadelerini kullanmıştı. Bugün yapılan olan Kabine toplantısının ardından ‘Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?’ sorusunun cevabı netlik kazanacak.

KORONAVİRÜS VERİLERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sunum yapması öngörülen toplantıda, ülke genelinde aşı programında gelinen nokta, koronavirüs verileri ve yerli aşı çalışmaları değerlendirilecek. Toplantıda, ekonomideki gelişmeler ile güvenlik ve dış politikaya ilişkin konular da görüşülecek.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Kurban Bayramı Arifesi: 19 Temmuz Pazartesi

Kurban Bayramı 1. Gün: 20 Temmuz Salı

Kurban Bayramı 2.Gün: 21 Temmuz Çarşamba

Kurban Bayramı 3.Gün: 22 Temmuz Perşembe

Kurban Bayramı 4. Gün: 23 Temmuz Cuma

Exit mobile version