Kuş Uçuşu dizisinin Aslı’sı Miray Daner itiraf etti: Onun yapılmasının nedeni, görünür olma çabası!

Çekimleri geçtiğimiz yılın nisan ayında başlayan ve tam bir yıl sonra Netflix’te yayınlanmaya başlayan Kuş Uçuşu isimli dizi, farklı konusu ve oyuncu kadrosunun yüksek performansları ile en çok izlenen yapımlar arasında ki yerini aldı. Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner ve Burak Yamantürk’ün başrolü paylaştıkları diziye, Nejat İşler de sesi ile dahil oldu.

Şimdilerde Netflix’in en çok konuşulan yerli yapımlarından birisi olmayı başaran Kuş Uçuşu isimli dizi, kamera arkasında yaşanan olayları ele alması ile ön plana çıkıyor. Bu özelliği ile gerçek hayat da dokunan yerli yapım, kısa bir zamandır yayında olmasına rağmen hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başardı.

Dizinin iki kadın başrol oyuncusu Birce Akalay ve Miray Daner geçtiğimiz günlerde Onedio’nun sorularını yanıtladı. Genç oyuncu Miray Daner, sorulara verdiği samimi cevapları ve durumlara ilişkin yaptığı tespitleri ile gündemde yer almayı başardı.

Kuş Uçuşu Dizisinin Genç Yeteneği Büyüledi!

Güzelliği ve genç yaşına rağmen sergilediği oyunculuk performansları ile kendinden söz ettirmeyi başaran ve şimdiden yapımların vazgeçilmezi olmayı başaran Miray Daner, yeni projesi Kuş Uçuşu’na ilişkin soruları yanıtladı. Dizide hırslı bir stajyer gazeteciyi canlandıran ve Aslı Tuna karakterine hayat veren Daner, sosyal medyadan spekülasyonlar yaratan ve hırsı uğruna her şeyi göze alabilecek çetin bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

Soruları Yanıtladılar!

Geçtiğimiz günlerde dizinin bir diğer başrol oyuncusu Birce Akalay ile birlikte sosyal medya kullanıcılarının Onedio’ya ilettikleri soruları yanıtlayan Miray Daner, samimi halleri ile dikkat çekmeyi başardı. Akalay ve Daner hem projeye hem de proje kapsamında canlandırdıkları karakterlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Ben Hiç Sevmiyorum!”

Bir sosyal medya kullanıcısından gelen “Z kuşağı sosyal medyayı çok kullanıyor bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Miray Daner, “ben bunun sosyal medyada bir var olma çabası ile ilgili olduğunu düşünüyorum” açıklamasında bulundu. Kendisinin sosyal medyayı aktif kullanmayı beceremediğini ifade eden genç oyuncu, sosyal medyayı sevmediğini de itiraf etti.

Exit mobile version