Kuş Uçuşu ile Birlikte Birce Atalay da Uçtu! Ünlü Oyuncunun Performansı Göz Doldurdu!

Netflix ekranlarında izleyici ile buluşan Kuş Uçuçu, 3 Haziran’dan itibaren platformda yerini aldı. Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner gibi ünlü isimlerin başrolünü paylaştığı bu yeni yapım, gündemde deprem etkisi yarattı. Gerek içine çeken konusu gerekse ünlü oyuncuların başarılı performansları dizinin en çok konuşulan yapımlar arasında yer almasına neden oldu. Özellikle Birce Akalay’ın oyunculuk performansı büyük alkış topladı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer otururdu. Senaristliğini ise Meriç Acemi’nin yaptığı Kuş Uçuşu, ekranlara geldiği andan itibaren Netflix Türkiye’de en çok izlenen dizi oldu.

 Birce Akalay’ın Performansı Övgü Üstüne Övgü Aldı!

Netflix’in kayıta aldığı dünya sıralamasında altıncı sıraya kadar yükselen dizi, kısa sürede büyük başarı yakaladı. Dizinin bu başarısının arkasında, başta Birce Atalay olmak üzere rol alan oyuncuların başarılı performansı ve oldukça merak uyandıran konusu yer aldı.

Rol aldığı dizideki performansı sebebi ile sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin arasında yer alan Birce Akalay, yapılan yorumları cevapsız bırakmadı ve Twitter hesabı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

Kuş Uçuşu isimli projede yer almaktan gurur duyduğu ifade eden Birce Akalay, gelen olumlu yorumların kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Ekip olarak büyük bir emek harcadıklarını söyleyen güzel oyuncu, tüm güzel yorumlar için de teşekkür etti.

 Canlandırdığı Karakter İzleyenleri Büyüledi

Övgü dolu yorumlar almasına sebep olan Kuş Uçuşu dizisinde Lale Kıran karakterine hayat veren Birce Akalay, kariyerinin üst basamaklarına ulaşmış bir haber spikerini oynuyor.

Oldukça zeki ve güçlü bir kadını canlandıran Birce Akalay, hayranlık uyandıran bir performansa imzasını attı.

Exit mobile version