Genel

Kuş Uçuşu Netflix’te Olay Oldu! Başrol Oyuncuları En Zorlandıkları Sahneleri İtiraf Etti!

Son günlerin gündemden düşmeyen yapımı Kuş Uçuşu, 3 Haziran tarihinde Netflix abonelerinin beğenisine sunulmuştu. Yapım, daha ilk gününden yoğun ilgi gördü. Çekim aşamasındayken bile bir sır gibi saklanan dizi, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Bir canlı yayına katılan başrol oyuncuları ise en zorlandıkları sahneleri sevenleri ile paylaştı.

Dizinin Bu Kadar Başarılı Olması Beklenmiyordu!

Kuş Uçuşu’nun çekimlerinin yapıldığı sırada yalnızca X ve Z kuşağı arasındaki çekişmenin konu alındığı biliniyordu. Ünlü oyuncuların yer almasına rağmen yapım aşamasında iken pek konuşulmayan dizi, yayınladığı tarihten beri izleyenlerin dilinden düşmüyor.

Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini üstlendiği dizide, her bölüm şiddeti daha da artan kuşak çatışması konu alınıyor. Kuşaklar arasındaki çatışmada sosyal medya ve teknoloji kullanımı gibi pek çok konuya parmak basan dizi gerek konusu gerekse zengin oyuncu kadrosu ile başarılı bir performans sergiledi.

Miray Daner’in Performansı Ayakta Alkışlandı

Özellikle Birce Akalay ve Miray Daner’in parmak ısırtan performansları ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Miray Daner’in canlandırdığı Aslı karakteri, sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında yer aldı.

Şimdiye kadar gördüğümüz dizi karakterlerinden oldukça farklı olan Aslı, dışarıdan gayet normal ve kendi halinde biri olarak görülüyor. Aslında ise takıntılı ve saplantılı olan Aslı, dizideki halleri ile izleyenleri çileden çıkardı ve canlandıran Miray Daner bu performansı ile tam not aldı.

Miray Daner’in En Zorlandığı Sahne Bakın Ne Oldu

Ünlü oyuncu bir Onedio’nun Youtube kanalında yayınlanan bir programa katıldı ve dizi hakkında bir röportajın konuğu oldu. Sunucunun dizi çekimleri hakkındaki sorularına cevaplar veren Miray Daner, en zorlandığı çekim sahnelerini anlattı. Bazı kelimelerin telaffuzunda tüm oyuncu ekibi olarak zorlandıklarını ifade eden Daner, izleyenleri güldürdü. Daner’in söyleyemediği kelimelerin başında ise ‘Pesketaryan Mangal’, ‘Kuş Uçuşu’ ve ‘bu bir bilişim suçudur’ oldu.