EkonomiKütahya Haberleri

Kütahya, Çanakkale, Söğüt, Karadeniz’den altın haberi geldi: Gram ve çeyrek altın fiyatları düştü mü?

Türkiye Kütahya, Çanakkale, Söğüt, Karadeniz’den altın müjdesi bekliyor. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal sondaj çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Kütahya, Çanakkale, Söğüt, Karadeniz ve bu bölgede sondajlarımız var. Bunlardan da olumlu neticeler alıyoruz. İfadelerini kullandı. Peki, altın açıklamasından sonra gram ve çeyrek altın fiyatları düştü mü?

Son günlerde Türkiye’den altın sondaj çalışmalarına ilişkin iyi haberler geliyor. Ağrı Mollakara’da 20 tonluk altın rezervi tespit edildiği öğrenilmişti. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Kütahya, Çanakkale, Söğüt, Karadeniz’de sondaj çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bu bölgelerdeki çalışmalara ilişkin konuşan Gülal, “Bunlardan da olumlu neticeler alıyoruz. Bunların da raporlanmasının ardından yeni müjdelerle beraber halkımızın karşısına çıkmayı ümit ediyoruz.” İfadelerini kullandı. Gelen altın haberleri üzerine vatandaşlar altın fiyatlarının düşüp düşmediğini merak ediyor.

Altın fiyatları ne kadar oldu?

Kapalıçarşı’dan alınan son bilgilere göre gram altın alış fiyatı 506,67 TL’den, satış fiyatı 506,74 TL’den işlem görüyor. Çeyrek altın alış fiyatı 819,00 TL, satış fiyatı ise 836,00 TL’den işlem görüyor.