GündemKütahya Haberleri

Kütahya’da otomobilin çarptığı 15 ve 16 yaşındaki kız kardeşler hayatını kaybetti!

Kütahya’da feci kazada 15 ve 16 yaşındaki iki kız kardeş hayatını kaybetti. Yolun karşısına geçemeye çalışan Mine Acar (16) ve Melike Acar (15) kardeşlere otomobil çarptı. Feci kazada hayatını kaybeden kız kardeşler gözyaşları içinde toprağa verildi.

Feci kaza, önceki gece Kütahya- Eskişehir kara yolu Çiniciler Çarşısı önünde meydana geldi. Mine Acar ve Melike Acar’a, yolun karşısına geçerken Samet Sadıç yönetimindeki otomobil çarptı. Kazada iki kız kardeş hayatını kaybetti.

Kütahya Şehir Hastanesi’nde otopsi işlemleri tamamlanan Mine ve Melike Acar kardeşler için bugün Ziya Hisar Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Acar kardeşlerin ailesi, arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİLER

Cenazede Arif Acar, kızlarının tabutlarına sarılarak gözyaşı döktü. Acar kardeşler, kılınan cenaze namazlarının ardından Kütahya Şehir Mezarlığı’na toprağa verildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Samet Sadıç, dün çıkarıldığı Kütahya Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine konulurken, otomobilin arkasında yazan ‘Killer 777’ (katil) yazısı ise dikkat çekti.