Kuveyt Türk Bankası modaya uydu ve banka müşterisi olanlara 5 bin TL’ye vermeye başladı! Yeni kampanya 30 Eylül’e kadar devam edecek…

Bir süredir bankaların yeni müşterilerine yönelik gerçekleştirdiği kampanyalar, vatandaşların karlı bir şekilde banka müşterisi olmasını kolaylaştırır hale getirdi. Özellikle de nakit avans kapsamında düzenlenen kampanyalar, cüzi ihtiyaçları karşılamak adına mini bir kredi gibi çalışır hale geldi. Pek çok bankanın düzenlediği bu kampanyalardan birini geçtiğimiz gün Kuveyt Türk Bankası da açıkladı. Yeni müşterilerine yönelik 5 bin TL’ye kadar kredi verecek olan Kuveyt Türk Bankası, detayları kamuoyuna açıkladı.

KUVEYT TÜRK BANKASI, YENİ MÜŞTERİLERİNİ 5 BİN TL İLE KARŞILIYOR

Geçtiğimiz günlerde yeni kampanyasına ilişkin detaylı bir açıklama gerçekleştiren Kuveyt Türk Bankası, görüntülü görüşme metodu ile banka müşterisi olacak kişilerin 28 Ağustos 2022 tarihinden itibaren banka müşterisi olması halinde vade farksız olarak yararlanılabilecek 5 bin TL ihtiyaç finansmanı fırsatını sunmaya başladığını duyurdu. Kampanyası kapsamında sadece yeni müşterilerine bu fırsatı sunan Kuveyt Türk Bankası, bu kapsamda sunulan 5 bin TL finansman desteğinden yararlanmak için son günü 30 Eylül 2022 tarihi olarak açıkladı.

5 BİN TL FİNANSMAN DESTEĞİNDEN YARARLANMAK İÇİN KUVEYT TÜRK MOBİL’İ İNDİRMEK GEREKİYOR

Kampanyasına ilişkin detaylı bir bilgi paylaşımı gerçekleştiren Kuveyt Türk Bankası, kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşları Kuveyt Türk Mobil üzerinden banka müşterisi olduktan sonra “İhtiyaç Kart” başvurusunda bulunan vatandaşların yalnızca 1 kereye mahsus olmak üzere 5 bin TL’ye varan finansman desteğinden yararlanabileceğini açıkladı. Bu kampanyası ile diğer kampanyaların birleştirilmesine izin vermeyen Kuveyt Türk Bankası, kampanya kapsamında yeni müşterilerine sunduğu 5 bin TL’lik finansman desteğinin geri ödemelerini faizsiz bir şekilde 10 taksit halinde yapılabileceğini belirtti. Ayrıca Kuveyt Türk Bankası, geri ödemelerde 2 ay erteleme kolaylığı da sundu.

Exit mobile version