Genel

Kuveyt Türk Katılım Bankası, yeni müşterilerine hediye dağıtıyor: 31 Ağustos tarihine kadar başvuru yapan herkese 100 TL hediye!

Yeni dönemde müşteri sayılarını arttırabilmek amacı ile pek çok farklı kategori altında avantajlı içeriklere sahip olan kampanyalar geliştirmeye gayret eden bankalar, kampanyaları kapsamında indirimler, hediye paralar ve daha farklı faydalar tanımlayabiliyorlar. Bu kapsamda yeni dönemde müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalardan birisi olarak yeni bir duyuru yayınlayan Kuveyt Türk Katılım Bankası, ilgili şartları sağlayarak banka bünyesine dahil olan her yeni müşterisine, karşılıksız TL ödemesi yapacağını bildirdi.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan TL Hediyesi!

Ülkemizin önde gelen bankalarından birisi olan ve sıfır faiz- düşük kâr payı oranı politikası doğrultusunda hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, temmuz ayına girilmesi ile birlikte yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Kuveyt Türk tarafından yayınlanan yeni kampanyanın içeriğine göre şimdiye kadar banka bünyesinde hesap açmamış ve bankanın herhangi bir ürününü kullanmamış tüm yeni müşterilere, 100 TL tutarında karşılıksız ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Yeni Kampanyasından Kimler Faydalanabilir?

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yeni müşterileri için duyurmuş olduğu TL hediyeli yeni kampanyasından, yalnızca bireysel kullanıcılar faydalanabilecektir. Banka, bünyesine ilk kez dahil olan ve Sağlam Kart başvurusu olumlu sonuçlanan tüm yeni müşterilerinin ilgili kart ile yapacakları 100 TL’lik harcamalarına karşılık, 100 TL’lik iade tanımlaması yapacaktır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın Yeni Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yeni müşterileri için duyurmuş olduğu TL hediyeli yeni kampanyasından fayda sağlamak isteyen tüketicilerin, bankanın mobil uygulamasını indirmeleri ve açılan ekranda yer alan “müşteri olmak istiyorum” sekmesinden üyelik başvuru süreçlerini görüntülü olarak tamamlamaları gerekmektedir. 31 Ağustos tarihine kadar tamamlanan üyelikler sonucunda yine aynı mobil uygulamada yer alan Sağlam Kart başvuru ekranından kart başvurusu yapılabilmektedir.