Genel

Kuveyt Türk’ten Satılık Konut İlanları Cep Yakmıyor! İsteyen Herkes, Kuveyt Türk’ten Uygun Fiyatlı Daire Satın Alabiliyor! Sadece 8 Daire Var…

İcralık dairelerinin satışlarının sıklaştığı temmuz ayında elindeki icralık daireleri e-İhale yöntemi ile satacağını açıklayan bir banka da Kuveyt Türk Bankası oldu. Uzunca süredir Türkiye’de özel bankacılık statüsünde hizmet veren Kuveyt Türk Bankası, icradan satışa çıkaracağı dairelerin bedellerini belirledi. Elindeki dairelerin fiyatını 615 TL ihale başlangıç bedelinden başlatan Kuveyt Türk Bankası, en pahalı dairesinin Kayseri’de olduğunu duyurdu.

Kuveyt Türk’te En Uygun Daire 615 TL

Bu ay 8 ayrı ilde konut satışı gerçekleştirecek olan Kuveyt Türk Bankası’nın icralık dairelerinin arasında en uygun olanı Elazığ ilinin Merkez ilçesinin Rızaiye mahallesinde yer alan daire olduğu yayınlanan ilan ile birlikte belli oldu. Bu daire için ihale başlangıç bedelini 615 bin TL olarak belirlemiş olan Kuveyt Türk Bankası, ihaleye katılım için ise, 61 bin 500 TL teminatın şart olduğunu açıkladı. Kuveyt Türk Bankası’nın 700 bin TL’nin altında ihale başlangıç bedeli olan bir diğer dairesi ise 634 bin TL teminat bedeli ile Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinin Selahattin Eyyubi mahallesinden satışa çıkarıldı.

Kuveyt Türk Bankası’nın Daire Fiyatları Ortalama 950 bin TL

Elazığ ve Diyarbakır’daki dairelerinin yanı sıra Mardin ilinin Artuklu ilçesinden bir daire satışa çıkarmış olan Kuveyt Türk Bankası, bu dairenin ihale başlangıç bedelini ise, 745 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor. Elinde Batman ilinin Merkez ilçesinin Bahçelievler mahallesinde de bir daire bulunan Kuveyt Türk Bankası, bu dairenin ihale başlangıç bedelini 969 bin TL olarak belirlemişken; Afyon ilinin Merkez ilçesinde yer alan daire için ise ihalenin ilk teklifi olarak 986 bin TL ve üzerinde bir rakam istiyor. Batman ilinde bir daire daha satışa koymuş olan Kuveyt Türk Bankası, bu daire için 1 milyon 304 bin TL ihale başlangıç bedeli isterken; bankanın Tokat ilinin Merkez ilçesinde yer alan dairesinin ihale başlangıç bedeli ise, 1 milyon 366 bin TL olarak belirlenmiş bulunuyor.

Kuveyt Türk’te En Pahalı Daire 1 Milyon 540 Bin TL

İlanlarında en yüksek fiyatı Kayseri ilinin Melikgazi ilçesinde yer alan dairesi için belirlemiş olan Kuveyt Türk Bankası, bu dairesi için de e-İhale sürecini başlatmış bulunuyor. İlçenin Güllük mahallesinde yer alan Leylak sitesinde bulunan bu daire için Kuveyt Türk Bankası’nın istediği ihale başlangıç bedeli 1 milyon 540 bin TL iken; yatırılması gereken ihale katılım bedeli ise 154 bin TL olarak hesaplanıyor.