KYK bursu alan öğrencilerin dikkatine: Ziraat Bankası hesabınıza, ek olarak 100 TL daha yatırılacak! Ziraat Bankası kampanyaları

Hali hazırda dengesiz hareketler içerisinde olan döviz kurları ve altın piyasası, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının çıkması ve FED faiz kararlarının piyasa üzerinde ki baskıları sebebi ile tekrar yükseliş trendine girdi. Yükseliş trendine giren piyasalar, gündelik hayat içerisinde satın alınan hizmetlere ve hizmet ürünlerine arka arkaya zamların yapılmasına sebep oldu.

Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler ışığında zorlaşan gündelik hayat şartları, özellikle herhangi bir geliri olmayan öğrencilerin bütçelerini derinden etkiledi. Market, cafe, kitap, kırtasiye ve diğer konu başlıkları altında yapılan alışveriş tutarlarını karşılamakta zorlanan gençler, bütçelerini toparlamak adına banka kampanyalarını araştırmaya başladılar. Bu noktada gençlere, Türkiye’nin kamu bankası olan Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi.

Öğrencilere, aldıkları KYK burslarını da ulaştırma görevini üstlenen Ziraat Bankası, resmi kanalları aracılığı ile yayınlamış olduğu kampanya haberi ile ilgili şartları sağlayan tüm gençlere, hediye para ödemesi yapılacağını bildirdi.

Ziraat Bankası’ndan Gençlere Özel Alışveriş Kampanyası

Geliştirdiği kampanyalar ile dikkat çeken bankalardan biri olan Ziraat Bankası, yeni dönemde giderek olumsuz gündelik şartların ortaya çıkmasına sebep olan piyasalara karşın vatandaşların yanında olduğunu ilan etti.

Özellikle geliri olmayan öğrencilere yönelik bir kampanya geliştirmiş olduğunu duyuran Ziraat Bankası, 30 Nisan tarihine kadar Genç Bankkart’ı ile 150 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan vatandaşlara 10 TL, toplamda 100 TL hediye para ödemesi yapılacağını bildirdi.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası Kullanım Detayları

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasından yararlanmak için Genç Bankkart sahibi olmak gerekmektedir. E-ticaret aracılığı ile yapılan alışverişler, kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir. Gün içerisinde yapılan bir alışveriş, kampanya çerçevesinde ele alınır.

Ziraat Bankası Alışveriş Kampanyası Katılım Başvurusu

Ziraat Bankasının 100 TL limitli alışveriş kampanyasından yararlanmak için bankanın mobil uygulamasında bulunan kampanyalar kategorisinde, katılım başvurusu yapılması gerekmektedir.

Exit mobile version