KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı?

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? Sorusu milyonların merakla beklediği sorular arasında ilk sırada yer alıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarını bekleyen öğrenciler için sevindiren haber.

Başvuru sonuçları açıklandı mı?

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı?

KYK yurt başvuruları 2 Eylül tarihinde sona ermişti. Yurt başvurularının sona ermesinin ardından milyonlarca öğrenci KYK yurtlarında barınma imkanı kazanıp kazanmadığını merak ederken Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından başvurulara ilişkin olarak değerlendirmeler başladı. İlk kez üniversite heyecanı yaşayan milyonlarca öğrenci KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını arıyor.

KYK yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK yurt başvurusu yapan milyonlarca öğrenci için KYK yurt başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin olarak henüz net bir  tarih verilmese de yetkililer tarafından en kısa sürede açıklanacağı belirtiliyor. Başvuru yapmış olan kişiler yurt başvuru sonuçlarına buradan ulaşabilirler.

Bu kişiler KYK yurtlarında ücretsiz kalacak

KYK yurtlarının bu yıl belirlenen fiyatlandırmalarında en düşük 345 ₺ , en yüksek ise 570 ₺ aralığında olacak. Şehit eşi ve çocukları, şehidin çocuğu yoksa bekar kardeşleri, gazi çocukları KYK yurtlarında ücretsiz kalacaklar.

Exit mobile version