Lazer Cihazları Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Lazer epilasyon yaklaşık 30 yıldır kadın, erkek herkesin istenmeyen tüylerden kurtulmada en etkili ve kalıcı yolu olmuştur. 1997 yılında FDA onayı alan lazer epilasyon, o günden günümüze gelişen teknolojilerin ışığında değişmiş ve bugün Buz Lazer ile artık kullanıcılarına ağrısız bir lazer epilasyon deneyimi sunmayı başarmıştır.

Son dönemlerin en etkili ve en konforlu lazer epilasyon yöntemi olarak bilinen Buz Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da güvenle uygulanmaktadır. Buz Lazer epilasyon merkezleri sundukları konforlu, etkili, kalıcı ve acısız uygulama deneyimi ile bölgesi kullanıcılarının ilk tercihi olmayı başarmıştır.

 

Buz Lazer ve Sağladığı Ayrıcalıklar

Buz Lazer, gelişmiş teknolojilere sahip olan Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşmaktadır. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarına aynı sistem içerisinde toplayan Buz Lazer, tüm cilt ve kıl tiplerinde etkili sonuçlar sunmaktadır.  Buz Lazer sahip olduğu bu ayrıcalık kılın tüm anatomik yapıları hedeflenerek ince kıllarda da etkili olmaktadır. Ayrıca bronz tenler dahil tüm cilt tiplerinde de güvenli olması, almış olduğu FDA onayı ile kanıtlanmıştır.

Buz Lazer, etkili ve kalıcı sonuçlarını konforlu seans deneyimi ile birleştirerek lazer epilasyon teknolojilerinde gelinebilecek son noktayı temsil etmeyi başarmıştır. Sahip olduğu gelişmiş teknolojilerle günümüzün en yaygın, en acısız ve en etkili lazer epilasyon yöntemi olarak kabul edilmektedir. Lazer epilasyon merkezleri de her açıdan son derece gelişmiş olan bu sistem ile faaliyetlerine başlamıştır.

Buz Lazer, kendini diğer lazer epilasyon yöntemlerinden ayıran ve bir adım önde olmasını sağlayan birçok gelişmiş teknolojiye teknolojiye sahiptir.

Cildi sürekli soğutan patentli Ice Teknolojisi bunlardan ilkidir. Ice teknolojisi ile kullanıcılara ağrısız bir lazer epilasyon deneyimi sunulmaktadır. Bu kompakt soğutma işlemi, tedavi başlığının safir ucundan yapılmaktadır. Safir uç cilt yüzeyine temas ettiğini anda kişiye serinlik ve ferahlık hissi sağlamaktadır. Bu sayede lazer ısısı hissedilmez ve seanslar son derece konforlu bir şekilde gerçekleşir.

Buz Lazer cihazları Ice teknolojisinin yanı sıra patentli SHR Teknolojine de sahiptir. SHR Teknoloji ile kademeli ısıtma ve enerji iletim sistemi sağlamaktadır. Bu sayede kıl köklerine etkili bir tahribat gerçekleştirilirken aynı oranda cilt yüzeyi de korunmaktadır. Yapmış olduğu çoklu lazer atışları ile kısa süren uygulamalar ve lazer ısısının yoğun hissedilmemesi sağlanır. Geniş uygulama başlığının cilt üzerinde sürekli hareket halinde olması ile de seanslarda masaj etkisi yaratılmaktadır.

Uygulama sahip olduğu bu teknolojilerle, tüm seans boyunca ağrısız, masaj tadında, serin ve konforlu bir etki ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulma garantisi vermektedir. Bu sayede lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer hızla yayılmaktadır.

Kısa Tüylere Buz Lazer Yapılabilir Mi?

Kısa tüylerin temizliği oldukça zordur. Ağda ile alınması mümkün değildir, jilet veya tüy dökücü krem kullanılabilir ama bu yöntemlerin hiçbiri kalıcı çözümler sunmaz. Buz Lazer epilasyonla kısa tüyler sorunundan acısız ve kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Buz Lazer istenmeyen kısa kıl ve tüylere en ideal çözümü sunar. Buz Lazer ile kısa tüylerden ortalama 6-8 seans içerisinde kurtulmak mümkündür.

Buz Lazer Seans Ücretlerine Nasıl Ulaşılabilir?

Buz Lazer seans fiyatları, uygulama yapılacak bölge sayısı, uygulama bölgesinin genişliğini kişinin cilt ve kıl yapısı gibi çeşitli faktörlere bağlı olarak kullanıcıya göre değişiklik göstermektedir.

FDA onayına sahip ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı olan makinelerin kullanıldığı lazer epilasyon merkezlerine  www.buzlazer.com linkinden size en yakın Gerçek Buz Lazer merkezini bulabilirsiniz.

Exit mobile version