LC Waikiki’de yüzde 40 İndirim duyurusu yapıldı: Bu vatandaşlar faydalanabilecekler!

Giyim ihtiyacı olan vatandaşlar için güzel haber verildi. LC Waikiki mağazalarında geçerli olmak üzere %40’a varan indirim duyurusu yapıldı. Söz konusu indirimden Ziraat Bankası Bankkart sahibi olan vatandaşlar faydalanabilecekler.

Alışverişe çıkmayı düşünen bir çok vatandaş için duyuru yapıldı. Ziraat Bankası internet sayfası üzerinden yapılan duyuruya göre, LC Waikiki mağazalarında kırmızı etiketli ürünlerde %40’a varan erken sezon indirimi yapılacak. Söz konusu indirim kampanyasından Ziraat Bankası Bankkart sahibi olan vatandaşlar faydalanabilecekler. Kampanya 28 Şubat 2023 tarihinde ise sona erecek.

Kampanya detayları şöyle açıklandı:


28 Şubat 2023 tarihine kadar; LC Waikiki mağazalarında uygulanan kırmızı etiketli ürünlerden yapacağınız alışverişinize %40’a varan erken sezon indirimi kampanyasından Bankkart’ınız ile yararlanabilirsiniz.

Kampanya sadece kırmızı etiketli seçili ürünlerde geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.

Kampanya; kişiye özel şifreli kampanyalar, şifreli kampanyalar ve diğer kampanyalarla birleştirilemez. Kampanyalar bir arada kullanılamaz.

İndirim, lcwaikiki.com’da geçerli değildir.

LC Waikiki’nin tüm müşterilerine sunduğu bu kampanya için LC WAİKİKİ mağazalarından detaylı bilgi alınabilir.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin bu indirim kampanyası ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve LC WAİKİKİ MAĞAZACILIK HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. kampanyaların koşul, süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir.

Exit mobile version