Magazin

Lerzan Mutlu Demet Akalın’a sataşmadan edemiyor: Demet Akalın mikser…

Geçmiş dönemlerde yakın dostlukları ile tanınan Demet Akalın ve Lerzan Mutlu arasında sular durulmuyor. Her fırsatta Demet Akalın’ın konuşmalarını eleştiren ve ona karşı duyduğu kini sözleri ile belli eden Lerzan Mutlu’nun, meslektaşı ve eski dostu şarkıcı Demet Akalın ile ilgili söylediği şok sözler bir kez daha magazin gündemine bomba gibi düştü.

Gülşen’i Destekledi!

Magazin basını ile karşılaşan Lerzan Mutlu, onlar ile sohbet etti. Son günler sahnede giydiği kıyafetleri ile sık sık gündem konusu olan Gülşen ile ilgili düşünceleri sorulan Lerzan Mutlu, Gülşen’i çok beğendiğini ve sahne kıyafetleri ile ilgili söyleyecek bir şey olmadığını söyledi.

Magazin basını ile ayaküstü sohbetine devam eden Lerzan Mutlu, sohbetin ilerleyen dakikalarında Demet Akalın ile ilgili şok sözler söyledi.

“Sen Sanat Camiasının Annesi Misin?”

Geçtiğimiz haftalarda aralarında yasak aşk yaşandığı iddia edilen modacı Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier haberinin ardından Demet Akalın, konu ile ilgili iki tarafı da uyardığını ve yaşananların doğru olmadığını söylemişti. Demet Akalın’ın bu açıklamaları üzerine Lerzan Mutlu büyük bir tepki vermiş ve Demet Akalın’a mikser demişti.

Dün, gündüz saatlerinde magazin basını ile karşılaşan ve ayaküstü onlar ile sohbet eden Lerzan Mutlu, bir kez daha Demet Akalın ile ilgili söylediği sözler ile gündeme damgasını vurdu. Demet Akalın ile ilgili yapmış olduğu “mikser” açıklaması hatırlatılan Lerzan Mutlu, konu ile ilgili şu açıklamada bulundu: “Daha önce söyledim, yine söylüyorum. Demet Akalın mikserdir. Her konuya bir yorumu var. Herkesin iyiliğini düşünüyormuş. ‘Sen sanat camiasının annesi misin?’ Yok öyle bir dünya. Herkes kendi işine baksın”

Lerzan Mutlu Daha Önce de Demet Akalın’ı Sert Bir Dil ile Eleştirmişti!

Geçtiğimiz haftalarda Demet Akalın’ın Gülşah Saraçoğlu ve Deha Bilimlier ile ilgili yapmış olduğu açıklamaları da eleştiren Lerzan Mutlu, Demet Akalın ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: “Herkesi uyarmak sana mı kaldı? Sen kimsenin iyiliğini falan düşünmüyorsun. Sen işine nasıl geliyorsa öyle davranıyorsun. Senin işin gündemde kalmak. O yüzden seni gündemde ne tutuyorsa sen orada yer alıyorsun.”