Personel Alımı

Lise mezunları için yeni iş ilanları yayınlandı! Aşçı, güvenlik görevlisi ve hasta bakıcı alımları yapılacak…

Resmi Gazete aracılığı ile yayınlanan iş ilanı neredeyse 100 kişiye yeni iş kapısı açacak. Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesinde çalışacak personeller için başvurular açıldı. Paylaşılan ilanda adaylar için gerekli koşullar, kontenjan sayıları ve diğer detaylar yayınlandı.

Üniversitenin personel ihtiyacını karşılamak için açılan ilan sayesinde birçok farklı alanda alımlar yapılacak. 1 Şubat 2024 tarihli Resmi Gazete üzerinden paylaşılan ilanda yer alan detaylara bakıldığı zaman lise, ön lisans ve lisans mezunları için işe alımlar gerçekleştirilecek.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Personel Alımı Yapacak

Necmettin Erbakan Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere alınacak personeller için KPSS şartı bulunuyor. 2022 yılında gerçekleşen KPSS genelinde lise mezunları için P94, ön lisans mezunları için P93, lisans mezunları için P3 puan türü dikkate alınacak. Belirtilen puan türlerinde en az 55 alınmış olması gerekiyor. Sözleşmeli personel alımları yapılırken, adayların mezuniyet derecelerine göre şartlar değişiklik gösteriyor.

Sözleşmeli personel alımları için başvurular başladı. 1 Şubat ile 16 Şubat tarihleri arasında başvurular devam edecek. Başvurular için adayların istenilen belgeler ile birlikte üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’na kişisel olarak ya da posta yoluyla iletişime geçmesi gerekiyor. Başvuruların sonuçları ise üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılacak. Necmettin Erbakan Üniversitesi personel alımları için açıklanan kontenjan sayısı toplamda 94 olarak belirtildi.

94 Adet Sözleşmeli Personel Kontenjanı Açıklandı

Üniversite bünyesinde görevlendirilecek personellerin toplam sayısı 94 olsa da farklı alanlar için sayılar açıklanmıştır. Lise mezunu olan adaylar için; 16 hizmetli, 11 hastabakıcı, 8 teknisyen, 7 aşçı, 2 diğer sağlık personeli, 1 destek personeli alımı yapılacak. Ön lisans mezunları için; 28 sağlık teknikeri, 3 tekniker ve 3 güvenlik görevlisi kontenjanı açıldı. Lisans mezunları için açılan kontenjan ise; 2 eczacı, 4 büro personeli, 1 fizyoterapist, 1 spor uzmanı, 1 diyetisyen, 1 mühendis, 1 psikolog ve 2 sağlık fizikçisi alınacak.

Başvuru şartları ise alım yapılacak alana göre değişiklik gösteriyor. T.C. vatandaşı olan ve KPSS sınavına girmiş olan adaylar diğer detayları öğrenerek başvurularını tamamlayabilir.