Lise, önlisans ve lisans mezunları başvurabilir: Devlete personel alımları 4 gün sonra başlıyor!

Lise, önlisans ve lisans mezunları başvurabilecek. Kamu kurumlarında çalışmak isteyenlere güzel haber geldi. Devlete personel alımları 4 gün sonra başlıyor. Orman Genel Müdürlüğü tarafından verilen ilanda farklı kadrolar için alım başvurularının 11 Ekim’de başlayacağı belirtildi.

Orman Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanda başvuru yapacak adayların lise, önlisans veya lisans mezunu olması gerektiği bildirildi. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar, 11 Ekim ile 20 Ekim 2021 tarihleri arasında başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Başvurular http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile başvuru yapılacak. Başvuru işlemleri 20 Ekim 2021 gecesi saat 23:59’da sona erecek.

ADAYLARDA ARANACAK ÖZEL ŞARTLAR

1 – 2020 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

2- Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar için;

En az B sınıfı ehliyete sahip olmak,

Alım yapılacak kadrolar nelerdir?

Mühendis, Laborant, Biyolog, Büro Personeli, Tekniker ve Destek Personeli (ŞOFÖR) kadrolarında personel alımı yapılacak. Sözleşmeli olarak yapılacak alımlar ile toplam 47 kişinin istihdamı sağlanacak.

Exit mobile version