Maaşı o bankaya yatan işçilere 100 bin liraya kadar nakit destek!

Halkbank tarafından yeni ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı ve bu kampanya kapsamında maaşını Halkbank’tan alan vatandaşlara 100 bin liraya kadar nakit kredi verilebileceği belirtilerek vade sayısı ile faiz oranları da paylaşıldı.

FAİZ ORANI VE ÖDEME ŞEKLİ

Halkbank tarafından bu kredi kampanyası hakkında “Maaşını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,71’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadelerine yer verildi. Bu doğrultuda 100 bin lira kredide tahsis ücretli olduğunda faiz oranı yüzde 1,71 olurken tahsis ücretsiz olduğunda faiz oranı yüzde 1,76 oluyor.

Bununla birlikte kredi kullanan vatandaşlar ödemelerini şu şekillerde yapabilirler:

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli,

Azalan taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli

BAŞVURU ŞEKLİ 

Kredi için başvuru yapacak olan vatandaşlar başvurularını aralarında birer boşluk bırakıp “B24, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazıp 3452’ye SMS göndererek başvuru yapabilirler. Ayrıca başvurular banka şubeleri üzerinden de yapılabilir.

ÖRNEK ÖDEME 

100 bin lira örnek ödeme kapsamında 36 ay vade ve 525 lira tahsis ücreti ile faiz oranı yüzde 1,71 ve aylık ödeme 3 bin 956 lira oluyor. Tahsis ücreti olmadığında faiz oranı yüzde 1,76 oluyor ve aylık ödeme 3 bin 994 lira oluyor.

Exit mobile version