Maaşı ve sigortası olmayan vatandaşlara müjde O bankalar, 100 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacaklar! 2022 nakit destekleri

Günümüz pahalılaşan hayatı, her kesimden vatandaşın bütçesinin zorlanmasına ve buna bağlı olarak da gündelik ihtiyaçların bile karşılanması konusunda nakit sıkıntısı yaşamalarına sebep oluyor. Bu noktada düzenli bir geliri olduğunu ispat edebilen vatandaşlar, bankaların kredi imkanlarından rahatlık ile faydalanıp nakit desteği alabiliyorken, gelir beyan edemeyen vatandaşların önüne bankaların kredi kuralları engel olarak çıkıyor.

Yeni dönemde çeşitli kategoriler altında kampanyalar geliştiren bazı bankalar, gelir beyan edemeyen vatandaşların da nakit sıkıntısı yüzünden mağdur olmalarını engellemek adına yeni kampanyalarını duyurmaya başladılar. Vatandaşlara, gelir beyanı yapamasalar bile kredi desteği vereceğini açıklayan bankaların başında Fibabanka, Türkiye İş Bankası ve Akbank geldi. Özel bankaların birbirleri ile rekabet içerisinde oldukları bu alanda, vatandaşlar için farklı şartlar altında belirlenen ihtiyaç kredisi kampanyaları duyuruldu.

Fibabanka’dan 100 Bin TL’lik Destek!

Özel bankalardan biri olarak hizmet vermeye devam eden Fibabanka, yeni dönemde gelir beyanı yapamadığı için bankaların kredi hizmetlerinden yararlanamayan vatandaşlara, gelir belgesiz kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, ilgili hizmetinden 50 bin TL’ye kadar nakit desteği almak isteyenlere 24, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda destek almak isteyenlere 36 ay vade garantisi vereceğini bildirdi.

Fibabanka, gelirsiz kredi hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Türkiye İş Bankası’ndan Kişiye Özel Kredi Hizmeti!

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan Türkiye İş Bankası, yeni dönemde nakit desteğine ihtiyacı olan ancak bunun karşılığında gelir beyanı yapamayan vatandaşlara, kendilerine özel geliştirilmiş olan kredi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, vatandaşların kredi notlarına ve diğer şartlara bağlı olarak, her vatandaşa nakit desteği verebileceğini bildirdi.

Akbank’tan Binlerce Liralık Nakit Desteği!

Gelir beyanı yapamayan binlerce vatandaşa, 100 bin TL’lik nakit desteği sağlayacağını açıklayan bankalardan biri de Akbank oldu. Banka, 36 ay vade ile sınırlandırdığı hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Exit mobile version