Maaşını Halkbank’tan alanlar dikkat! Maaş müşterilerine 100 Bin TL nakit

Halkbank maaş müşterilerine önemli duyuruda bulundu. Maaşını Halkbank’tan alan vatandaşlara banka tarafından kampanya yapıldı. Maaş müşterilerine özel 36 ay vadeli %1,58’den başlayan faiz oranları ve bütçeleriyle 100.000 TL’ye kadar kredi verileceği öğrenildi. Peki 100 bin TL krediyi almak için ne yapmak gerekiyor? İşte detaylar…

MAAŞ MÜŞTERİLERİNE ÖZEL FIRSAT

Maaşını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,58’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.

Tutar ve Ödeme Koşulları

Dilerseniz 100.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %1,58’den başlayan faiz oranıyla tahsis ücretli veya aylık %1,63’den başlayan faiz oranıyla tahsis ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Kredi ödemelerinizi;

Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli,
Azalan taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,
Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Örnek Ödeme Tablosu

Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.

Tahsis ücretine %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

Kredi faiz oranları; Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı ve İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.

İlgili ürünleri bulunmayan veya başvuru talep etmeyen müşterilerimiz için; tahsis ücretli faiz oranı %1,68, tahsis ücretsiz faiz oranı ise %1,73 olarak uygulanacaktır.

Nasıl Faydalanabilirim?
Maaşını Bankamızdan alan müşterilerimiz Bordro24 İhtiyaç Kredisi’nden faydalanabilmektedir.

Başvurularınızı; Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak hemen başvurabilir ya da,
Size en yakın Halkbank Şubemizi ziyaret ederek yapabilirsiniz.

Exit mobile version