Ekonomi

Maaşını o bankadan alanlara müjde! 100 bin liraya kadar nakit veriliyor

Halkbank tarafından bir kredi kampanyası duyuruldu ve bu kampanya ile maaşını Halkbank’tan alan vatandaşlara 100 bin liraya kadar kredi verilebileceği belirtildi. Ayrıca 36 aya kadar vade imkanı sağlandığı vurgulandı.

Banka tarafından yapılan açıklamada “Maaşını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,71’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadelerine yer verildi ve faiz oranları da paylaşıldı.

FAİZ ORANLARI

Halkbank tarafından yapılan açıklamada 100 bin lira kredi için tahsis ücretli olduğunda faiz oranı yüzde 1,71’den başlıyor ve tahsis ücretsiz olduğunda ise faiz oranları yüzde 1,76’dan başlıyor. Ayrıca kredi ödemeleri için şu seçenekler de sunulmuştur:

Aylık eşit taksitli,

Artan taksitli,

Azalan taksitli,

3 ayda bir eşit taksitli,

Serbest ödemeli

BAŞVURU DETAYLARI 

Maaşını Halkbank’tan alan müşteriler bu krediden yararlanabilmektedirler. Başvurular SMS ile ve Halkbank şubeleri üzerinden yapılacaktır. SMS başvurusu yapacak olan vatandaşlar aralarında birer boşluk bırakarak “B24, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazıp 3452’ye mesaj göndererek yapacaklardır.

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.