Ekonomi

Maaşını o kurumdan alanlara Aktifbank’tan destek: 80 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarınız tek SMS ile hesabınızda!

Döviz kurlarının ve altın fiyatlarının çeşitli faktörlere bağlı olarak yukarı yönlü hareketler sergilemesi, gündelik hayat ürünlerinin ve hizmetlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Yapılan zamlardan sonra dara düşen emekli vatandaşlar, ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit arayışı içerisine girdiler. Bu noktada yeni kampanyasını duyuran Aktifbank, maaşını PTT şubelerinden alan vatandaşlara 80 bin TL’ye kadar nakit desteği vereceğini bildirdi.

Aktifbank’tan PTT Müşterilerine Nakit Hizmeti!

Geliştirdiği online kredi hizmetlerinin avantajlı fırsatları sayesinde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşmayı başaran Aktifbank, yeni dönemde emekli maaşlarını PTT şubelerinden alan emekli müşteriler için de ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Banka, söz konusu kampanyasına SMS aracılığı ile başvuru yapılabileceğini belirterek, diğer ayrıntıları paylaştı.

Aktifbank, emekli maaşını PTT şubelerinden alan vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin üst limitini 80 bin TL olarak belirledi. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,49 olarak duyurdu.

Aktifbank Emekli SMS Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Aktifbank’ın PTT müşterisi emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 80 bin TL üst limitli SMS kredisi kampanyasının ayrıntıları belli oldu. Buna göre bankanın ilgili hizmetinden 36 ay vade ve yüzde 2,49 faiz oranı karşılığında 50 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 2.286,09 TL olarak hesaplandı.

Aktifbank Emekli SMS Kredisi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Aktifbank’ın PTT müşterisi emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 80 bin TL üst limitli SMS kredisine, cep telefonlarının mesajlar bölümünden PTT, T.C. kimlik no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakıp 3050’ye kısa SMS gönderilerek başvuru yapılabilmektedir.