Ege Haberleriİzmir Haberleri

Maddi Desteğe İhtiyacı Olanlar! Tunç Soyer Vatandaşa Seslendi!

Pandemi döneminin başlamasıyla ve arka arkaya yaşanan depremler sebebiyle maddi desteğe ihtiyaç duyan vatandaş bulunuyor. Artan fiyatlar ve gelen zamlar sebebiyle geçinmekte zorlanan yüzlerce ailenin sıkıntısına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kulak verdi. Desteğe ihtiyaç duyan aileler için kolları sıvayan Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesinden vatandaşa seslendi. İşte detaylar

Hijyen ve Gıda Paketleri Hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, pandemi ve depremler sebebiyle maddi sıkıntı yaşayan yüzlerce vatandaş için kolları sıvadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, pandemi e depremler sebebiyle temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken vatandaşlar için Halkın Bakkalı’ndan paketler hazırlandığını belirterek vatandaşların desteğini şu açıklamayla istedi

“Değerli Yurttaşlarımız;
2022’yi karşıladığımız bu günlerde, en temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan binlerce insanımızın; 2020 yılında pandemiyi ve 2021 yılında deprem felaketini yaşayan hemşehrilerimiz kadar desteğimize ihtiyacı var. 
Sıcak dost elimizin daha fazla insanımıza uzanabilmesi için bizizmir.com web sitesine girerek, Halkın Bakkalı’ndan satın alacağınız “Gıda Paketi” ve “Hijyen Paketi” ürünlerini doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. 
Bize katılın; desteğinizle ‘‘İzmir Dayanışması’’nı büyütelim, yoksulluğu hisseden vatandaşlarımızı kara kışın sert soğuğundan birlikte koruyalım.

Tunç Soyer
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı”

Halkın yardım etmesini rica eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Halkın Bakkalı’nda sunulan hijyen ve gıda paketlerini de açıkladı. Gıda Paketi’nin içinde ayçiçek yağı 1 lt pirinç 1 kg bulgur 1 kg nohut 1 kg un 1 kg çay 1 kg siyah zeytin 500 gr makarna 500 gr (2 adet) toz şeker 1 kg tuz 750 gr ve hazır çorba 65 gr (2 adet) bulunuyor. Yardım etmek isteyenler 185 TL’ye alabilir. Hijyen Paketi’nde ise diş fırçası (1 adet) diş macunu 50 ml (1 adet) hijyenik ped 7’li (1 paket) sabun 60 gr 5’li (1 paket) kolonya 50 ml. (1 adet) şampuan 500 ml (1 adet) el kremi 20 cc (1 adet) bulunuyor. Hijyen Paketi ile yardım etmek isteyenler ise 65 TL’ye destek olabilecek.