Magazin

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay çiftinden kötü haber!

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay çiftinden kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde genç bir kadınla görüntüleri ortaya çıkan Kırmızıgül’ün evliliği bitti. 8 yıldır evli olan Mahsun Kırmızıgül ile Ece Binay tek celsede boşandı. Kırmızgül, “Evliliğimizi kurtarmaya çalıştık ama olmadı” dedi.

2016 yılında avukat Ece Binay ile ABD’de nikah masasına oturan şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün geçtiğimiz haftalarda genç bir kadınla samimi görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerle ilgili açıklama yapmayan çift, yollarını ayırdı.

BOŞANDILAR

Mahsun Kırmızıgül ve Ece Binay, 6 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Evlilikleriyle ilgili hiçbir açıklama yapmayan ikili, Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde boşandı. Mahkeme, çiftin kızlarının velayetini Ece Binay’a verdi.

“EVLİLİĞİ KURTARMAYA ÇALIŞTIK AMA OLMADI”

Boşanmanın ardından açıklama yapan Mahsun Kırmızıgül, “Evliliğimizi kurtarmaya çalıştık ama olmadı. Neden-sonuç ilişkisini fazla konuşmak istemiyorum. Olan oldu” ifadelerini kullandı.

ECE BİNAY’DAN AÇIKLAMA

Mahsun Kırmızıgül’ün ardından adliyeden çıkan avukat Ece Binay ise açıklamasında “Boşanma davası açmıştım, sonuçlandı ve boşandık. Çocuğumuzun velayeti bende kaldı” dedi. Çiftin Lavin isimli bir çocukları bulunuyor.