Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül kavgaya karıştı!

Mahsun Kırmızıgül’ün 28 yaşındaki oğlu Mahmut Kırmızıgül, önceki akşam gittiği bir mekânda kavgaya karıştı ve olaylı bir gece geçirdi.

Brüksel güzeli, şarkıcı ve oyuncu Ayşe Akın o gün iş insanı Tufan Doğan’la nişanlandı. Nişan töreninin ardından çift, Nişantaşı’ndaki bir mekâna gitti. Bir ara Tufan Doğan ve Ayşe Akın, lavaboya gidecekken önlerine aynı mekânda eğlenen Mahmut Kırmızıgül çıktı.

Kırmızıgül, önceden tanıdığı Ayşe Akın’ın yanağını okşadı. Akın, Doğan’a “eskiden tanıdığım biri” diyerek oradan uzaklaştı. Bir süre sonra soluğu Mahmut Kırmızıgül’ün yanında alan Tufan Doğan, Kırmızıgül’ün yakasına yapışıp “Sen kimsin” diye sordu.

“Ben Mahsun Kırmızıgül’ün oğluyum” deyince, Tufan Doğan bar taburesi üzerinde oturan Mahmut Kırmızıgül’e tokat attı ve sandalyeden düşürdü. Araya mekân çalışanlarının girmesiyle olayın yatıştırıldığı iddia edildi.

Mahmut Kırmızıgül kimdir?

Oyuncu, yönetmen ve besteci Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül 20 yaşındadır. Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Lisesi’nde mezundur. Aynı okulun ilköğretim bölümünü 13 yaşındayken birincilikle bitirmiştir. Sıkı bir Galatasaray taraftarıdır.

Derslerinde başarılı olan Işık Lisesi’nin ilköğretim bölümünü birincilikle bitiren Mahmut Kırmızıgül, özel hayatında da arkadaşları tarafından çok sevilen, yüzme, futbol gibi sportif aktiviteleri kaçırmayan bir gençtir. Mahsun Kırmızıgül’un oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün babasına olan benzerliği ise dikkat çekiyor.

Exit mobile version