KamuPersonel Alımı

Makine ve Kimya Endüstrisi KPSS Şartsız Lise Mezunu Personeller Alıyor!

Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) tarafından birçok yeni iş ilanları yayınlandı. MKE’nin yayınlamış olduğu iş ilanlarına göre, bünyesine KPSS şartı aramaksızın en az lise mezunu çok sayıda memur ve işçi alımı yapacak. Alımlar aşağıda verilen şartları taşıyan bay-bayan adaylar arasından gerçekleştirilecektir.

Peki, MKE hangi mesleklerden personel istihdamları yapacak? Personel alımlarında aranılan genel şartlar nelerdir? Kimler başvuru sağlayabilir? İşte tüm detaylar…

MKE PERSONEL ALIMI YAPILACAK KADROLAR

Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketi bünyesine; Elektrik Elektronik Bakım Çalışanı, Mekanik Bakım Çalışanı, Kimya Prosesleri Operatörü, Makine Teknolojileri Operatörü, Çelik ve Pirinç Üretim Çalışanı, Kaynak, Isıl İşlem ve Yüzey İşlem Çalışanı, Pazarlama ve Satış Mühendisi/Temsilcisi/Sorum, AR-GE Mühendisi ve Yalın Üretim Süreç Mühendisi alımları yapacak.

MÜRACAT KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti  vatandaşı olmak,

18 Yaşından büyük olmak,

Emeklilikten gün almamış olmak,

Vardiyalı çalışabilecek,

Ağır, tehlikeli ve çok tehlikeli iş sınıfında çalışabilen,

Dikkat, problem çözme, görsel ve teknik talimatlara uygunluk seviyesi yüksek,

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak,

Etkili iletişim ve pozitif duruşa sahip,

Ekip çalışmasına yatkın,

Kaynaklarını etkin kullanan,

Yenilikçi,

Kırıkkale ilinde bulunan işyerimizde çalışmak isteyen adaylar başvuru yapabilir.

BAŞVURU SAYFASI

Yukarıda belirtilen kadrolara, yine yukarıda belirtilen genel şartları taşıyan adaylar için ilgili sayfaya ait başvuru linki aşağıda verilmiştir. Adaylar ilan içeriklerini bu link üzerinden görüntüleyebilir ve uygun gördüğü pozisyona başvuru işlemini gerçekleştirebilir.

Başvuru Linki için BURAYI TIKLAYIN