Magazin

Manavgat’ta Çıkan Yangında Çiftliği Yanan Tuğba Özay Felç Geçirdi

Ünlü manken Tuğba Özay, Manavgat’ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Özay ağlarken çektiği videoyu takipçileri ile paylaştı. Ünlü manken, Yandı Manavgat kül oldu. Lütfen sesimizi duyun oraya daha çok ekip gerekiyor yalvarırım sesimizi duyun. Dünden beri yalvarıyorum” ifadelerinde bulundu. Felç geçirdiğini açıklayan Özay” Çiftliğimiz yandı, her şey kül oldu dünden beri yalvarıyorum ben felç geçiriyorum” dedi.

Dün Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Yeniköy mahallesinde başlayan yangın 4 farklı noktaya sıçradı. Birçok mahalle ev zarar gördü. Ekipler gün boyu devam eden yangına müdahale etmeye devam ediyor. Ünlü manken Tuğba Özay’ın yangının bulunduğu bölgede bulunan çiftliği yandı. Ünlü manken sosyal medya hesabı üzerinden gözyaşları içinde çektiği videolarda takipçilerine seslendi.

Ağlayarak Yardım İstedi

Yangın haberlerini alır almaz Antalya Manavgat’ta bulunan çiftliğine doğru yola çıkan ünlü manken Tuğba Özay, arabada ağlayarak çektiği videolarda yardım istedi. Özay, “Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin” ifadelerini kullandı.

Felç Geçirdiğini Açıkladı

Felç geçirdiğini açıklayan ünlü manken Tuğba Özay hastane odasından takipçileri ile paylaştığı videoda” ben felç geçirdim arkadaşlar, ben yandım  Çiftliğimiz evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor” ifadelerini kullandı.

Takipçileri Destek Oldu

Ünlü mankenin yaptığı çağrılara takipçilerinden destek yağdı. Birçok takipçisi ünlü mankenin attığı videoları daha geniş kitlelere duyurmak amacıyla paylaşımlar yaptı. Felç geçiren ünlü mankene sevenlerinden geçmiş olsun mesajları yağdı.