GündemManisa Haberleri

Manisa Akhisar’da cinayet: Sokak ortasında bıçaklandı!

Manisa’nın Akhisar ilçesinde dün gece saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Bir kişi tartışma yaşadığı kişiler tarafından silahla vuruldu. Meydana gelen olay sonucunda silahla vurulan kişi hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi.

Olay, saat 21.00 sıralarında Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, çıkan tartışma sonucunda Z.G. ve R.S. isimli şüpheliler yanında bulundurduğu silahı çıkararak İbrahim Şenel’e ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde kanlar içinde kalan İbrahim Şenel 112 acil servisi ekipleri tarafından Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi hastanesine sevk edilen ağır yaralı İbrahim Şenel, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve bugün saat 12.00 sıralarında hayatını kaybettiği bildirildi. Şenel’in evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

YAKALANDILAR

Olayın hemen ardından sıkı çalışma içerisine giren Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili şüphelileri silahı ile birlikte kıskıvrak yakaladı. Sabah saatlerinde gözaltına alınan şüphelilerin bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.