Manisa Celal Bayar Üniversitesi sözleşmeli personel alacak: 35 Yaşından küçükler olanlar başvurabilir!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için ilan verdi. İlana başvuru yapmak isteyenlerin 35 yaşından gün almamış olması gerekiyor. Söz konusu alımlar destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire kadrolarında yapılacak.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, hemşire kadrolarında personel alımı yapacak. Alımlar için adaylar bugünden itibaren başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvurular 9 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek.


Koruma ve Güvenlik Görevlisi Unvanına Başvuracak Adaylarda Aranan Özel Şartlar:

10.06.2004 tarih ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10. maddesinde yer alan şartları taşımak.

Özel güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış ve geçerlilik süresi dolmamış ve son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi en az 6 (altı) ay olan silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. (Bu belge başvuru esnasında ilgili alana yüklenecektir.)

Erkek adaylarda, sağlık kuruluşlarından alınacak raporla, boyunun 175 cm’den, kilosunun ise boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 15’ten fazla, 13’den az olmadığını belgelendirmek. (Örneğin; 175 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 75+15=90’dan fazla, 75-13=62’ten az olmaması gerekmektedir.) (Bu belge başvuru esnasında ilgili alana yüklenecektir.)

Bayan adaylarda, sağlık kuruluşlarından alınacak raporla, boyunun 165 cm’den, kilosunun ise boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 10’dan fazla, 13’den az olmadığını belgelendirmek. (Örneğin; 165 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 65+10=75’den fazla, 65-13=52’den az olmaması gerekmektedir.) (Bu belge başvuru esnasında ilgili alana yüklenecektir.)

Yapılacak görev gereği; açık veya kapalı alanlarda, vardiyalı, hafta sonları veya mesai saatleri dışında çalışmasına engel bir durumu bulunmamak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

Müracaatlar, 02.09.2022 – 09.09.2022 (mesai bitimine kadar) tarihleri arasında Üniversitemiz “ilan.mcbu.edu.tr” web sayfasından sadece online başvuru şeklinde yapılacaktır.

Exit mobile version