Gündem

Manisa Salihli’de korkunç olay: Tarlada ölü bulundu!

Manisa Salihli ilçesinde Yeşilova Mahallesi’nde 42 yaşında çiftçilikle uğraşan Mehmet Karakaya kendine ait traktörü ile tarlasını sürmeye gitti. Mehmet Karakaya’nın eve dönmemesi üzerine aile merak ederek gittiği tarlaya aramaya çıktı. Tarlaya gittiklerinde traktörü park halinde bulunurken 42 yaşındaki Mehmet Karakaya ise 100 metre ileride sırt üstü yatar vaziyette kanlar içinde bulundu.

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Kanlar içerisinde bulan yakınları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Karakaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerindeki incelemenin ardından Salihli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Karakaya’nın cansız bedeni, daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Karakaya’nın yapılan incelemesinde vücudunun çeşitli yerlerinde 3 adet tabanca mermisi tespit edildiği öğrenilirken, olayın fail veya faillerinin tespit ve yakalaması için jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldığı öğrenildi.