Manisa’da acı olay: 16 yaşındaki çocuk teyzesini korumak isterken öldürüldü!

Manisa’da acı bir olay yaşandı. Ferdi Y. ile 5 aylık hamile eşi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın üzerine hamile kadın ablasının evine gitti. Bunun üzerine Ferdi Y. 5 aylık hamile eşine av tüfeğini doğrulttu. Teyzesini korumak isteyen 16 yaşındaki çocuk da siper olmak isterken av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti.

Acı olay, Manisa’nın Soma ilçesinde dün saat 11.30 sıralarında yaşandı. Alınan bilgilere göre, Soma’daki bir maden ocağında işçi olarak çalışan Ferdi Y., iddiaya göre, 5 aylık eşi Bahar Y. (21) ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine hamile olduğu öğrenilen Bahar Y., 2 gün önce evi terk edip, ablasının evine gitti. Av tüfeğini alan Ferdi Y., dün eşini geri getirmek için baldızının evine gitti. Tartışma Bahar Y.’nin eve dönmek istememesi üzerine daha da uzadı.

TEYZESİNİ KORUMAK İSTERKEN HAYATINI KAYBETTİ

Ferdi Y., yanındaki av tüfeğini eşi Bahar Y.’ye doğrulttu. Bu arada araya giren baldızının bir oto tamir atölyesinde çırak olarak çalışan oğlu Servet Övec, göğsüne isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine gelen polis ekipleri Övec’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Övec’in cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Manisa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayın ardından Ferdi Y.’yi gözaltına aldı.

Exit mobile version