Manisa’da ambulansla otomobil çarpıştı: Yaralılar var!

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Askeri ambulans ile otomobil eski devlet hastanesi kavşağında çarpıştı. Olay yerine ekipler sevk edildi. Meydana gelen kaza sonucunda 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

AMBULANS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Feci kaza, gece saatlerinde Şehitler Mahallesi eski devlet hastanesi kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Cengiz Aytmatov Caddesi istikametinden Mehmetçik Caddesi yönüne gitmekte olan ve içerisinde hasta bulunmayan 042707 plakalı askeri ambulans ile Atatürk Caddesi yönünden Halil Erdoğan Caddesi istikametine gitmekte olan Muhammet D. (19), idaresindeki 45 AID 820 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından otomobilde bulunan yaralılara Can Ş., Caner Y. ve Selahattin F.’ye ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Ardından ambulanslara alınan yaralılar Manisa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Exit mobile version