GündemManisa Haberleri

Manisa’da anne ve kızı asansörde ölü bulundu: Komşu vahşeti ortaya çıktı!

Manisa’nın Salihli ilçesinde anne ve kızı asansörde ölü bulunmuştu. Korkunç gerçek ortaya çıktı. Vücudunda darp ve yara izine rastlanamayan anne ve kızın boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Katil zanlısı olduğu iddia edilen komşu ise Ankara’da yakalandı.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLER

Korkunç olay, Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşandı. 48 yaşındaki Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez, oturdukları apartmanın asansöründe öldürülmüş halde bulundu. Anne ve kızının vücudunda yara veya kesici alet izine rastlanmadı. Adli Tıp Kurumu’nda yapılan ön incelemede korkunç gerçek ortaya çıktı. Anne ve kızının boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, katil zanlısı olduğu öne sürülen komşuları ise Ankara’da yakalandı.

KORKUNÇ GERÇEK BELLİ OLDU

Olayın ardından Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı çok yönlü soruşturma başlattı. Cenazeler, olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesi’ne ardından da İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılan ön incelemede, vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızın, boğularak öldürüldüğü belirlendi.

ANKARA’DA YAKALANDI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında zanlının, ilçede çiftçilik yapan ve sabah saatlerinde Ankara’ya gittiği belirlenen komşuları A.Y. olduğu tespit edildi. A.Y, polis ekiplerince Ankara’da gözaltına alındı. Zanlının işlemin ardından Salihli’ye getirileceği öğrenildi.