GündemManisa Haberleri

Manisa’da dehşet kaza: Çekiciye arkadan çarptı! Çok sayıda ağır yaralı var

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Otomobil, aynı yönde seyir halinde olan çekiciye arkadan çarptı. Meydana gelen feci kaza sonucunda 3’ü ağır 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza, saat 04.30 sıralarında Manisa’nın Saruhanlı ilçesi Develi Mahallesi İzmir-İstanbul Otoyolunda meydana geldi. N.C.D. kontrolündeki otomobil, aynı yönde seyir halinde olan E.Ö. yönetimindeki çekiciye arkadan çarptı. Meydana gelen kaza sonucunda 35 EDU 25 plakalı otomobil sürücüsü N.C.D.(25) ve aynı araçta yolcu olarak bulunan U.Ü., S.G. ağır yaralandı. 35 ENS 20 plakalı kamyonet şoförü E.Ö. ise hafif şekilde yaralandı. E.Ö. Saruhanlı Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

AĞIR YARALILAR VAR

Durumu ağır olan diğer yaralı şahıslardan olan N.C.D. Saruhanlı Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine, S.G. Manisa Şehir Hastanesine, U.Ü. Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.