Manisa’da eve yıldırım düştü: Alev alev yandı!

Manisa’da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Yağışın ardından bir eve yıldırım düştü. Yıldırımın düştüğü evde yangın meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yangın ekipler tarafından kontrol altına alındı.

Manisa’nın Kula ilçesinde bir eve yıldırım düşmesi sonucu yangın meydana geldi. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde ilçeyi etkisi altına alan yağışlı havada, Karamolla Mahallesi’nde Metin Karakoç’a ait eve yıldırım düştü. Evin çatı kısmında yangın meydana geldi. Bunun üzerine evin yanında bulunan samanlar da yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

EKİPLER MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekipleri yangına müdahale ederken, mahalleli vatandaşlar ile jandarma personelleri de söndürme çalışmalarına büyük destek verdi.

Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından çevredeki başka bir eve sıçramadan kontrol altına alınan yangında, ikamet ile ikametin bitişiğinde bulunan samanlar kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Exit mobile version