Ege HaberleriGündemManisa Haberleri

Manisa’da Feci Kaza! İki Tır Kaza Yaptı

Manisa’da meydana gelen kazada yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 300 metre arayla iki tır kaza yaptı. Meydana gelen iki ayrı kazada 3 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle İzmir- Manisa yolu trafiğe kapatıldı.

İlk Kazada 2 Kişi Yaralandı

Yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yollar trafik kazalarını da beraberinde getirdi. İlk kaza, İzmir-Manisa yolu Sabuncubeli mevkiinde saat 11.20 sıralarında meydana geldi.  41 UZ 395 plakalı M.Ş. idaresindeki tır, kayganlaşan yolda bir anda kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile M.Ş. ve yanında yolcu olarak bulunan H.Ş. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tarafından TIR içerisinden çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerince ilk müdahalelerinin yapılmasının ardından ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine kaldırıldı.7

Manisa’da yağış kaza getirdi, 300 metre arayla iki TIR kaza yaptı

Tır Şoförü Yaralandı

Yaşanan ilk kazanın ardından 300 metre ilerde bir tır kazası daha meydana geldi. ACD 719 plakalı A.B. idaresindeki tır yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır istinat duvarına çarptı. Çevredeki vatandaşların ,ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı tır şoförü A.B. sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Meydana gelen kazalar nedeniyle trafik bir süre felç olurken kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.