Manisa’da Feci Olay! Sokak Köpekleri Küçük Çocuğa Saldırdı

Manisa’da meydana gelen sokak köpeklerinin saldırdığı 11 yaşındaki F.S. yaralandı.

Olay, 19 Ocak Çarşamba günü sabah saatlerinde Manisa’nın Gördes ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre okula gitmek için evinden çıkan 11 yaşındaki F.S. arkasından bacağına saldıran köpeğin darbesi ile yere yığıldı. Sağ bacağından ısırılan çocuğun acı içindeki çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşlar çocuğun yardımına koştu. Köpeği kovalayan vatandaşlar küçük çocuğu kendi imkanları ile Gördes Devlet Hastanesi acil servisine götürerek tedavi ettirdi.

Tüm Aile Sokak Köpekleri İle İlgili Önlem Alınmasını İstiyor

 

Yaşadığı korkunç olayla ilgili konuşan F.S. , “Arkamda gizlice köpek gelmiş bacağımdan tuttu ben de yere düştüm. O da ısırdıktan sonra kaçtı. Bir taneydi ama arkada da köpekler vardı. Bir esnaf yardım etti. Canım çok acıdı. Bu bir daha olabilir. Arkadaşlarımın da başına gelebilir. Bu köpekler arkadaşlarıma da saldırmış. Bunlara bir önlem alınması lazım artık” ifadelerini kullandı.

Haberi aldıklarında büyük bir panik ve şok yaşadıklarını belirten Anne M.S. “Ben artık korkuyorum. Mahallemizde çocuklar olsun, yetişkinler olsun herkesi ısırıyorlar. Sokağa çıkmaya korkuyoruz. Gereken neyse yapılsın artık” dedi.

Haberi alır almaz hastanenin yolunu tuttuğunu ifade eden Baba M.S. ise, “Oğlum sabah 08.30’da evden çıkıyor okula gitmek için biraz ileride köpek saldırısına uğruyor. Arkadan gelip oğluma saldırıyor ve oradaki esnaf arkadaşlar gelip oğlumu kurtarıyorlar ve acil servise gidiyoruz. Evden 08.30’da çıktı olay 08.35 gibi oldu. Bir tane köpek saldırıyor ama arkasında 2-3 tane daha köpek varmış oradaki arkadaşlar öyle söyledi. Doktor ilk tedavisini yaptı aşılarını yaptı. Herhangi bir ateş veya başka bir durumda tekrar gelin dediler. Şu anda iyi. Şikayetçiyim. Bir tane daha çocuğumuz, geleceğimiz kesinlikle ve kesinlikle zarara uğramamalı. Bunlar bizim canımız. Bir çocuk daha zarar görse o da bizim canımız. Gördes’te yüzlerce başıboş köpek var. Buna önlem alınmalı. Yüzlerce köpek var. Niye çözüm bulunmuyor anlamıyorum.” dedi.

Exit mobile version