Manisa’da iki otomobil çarpıştı! Çok sayıda yaralı var

Manisa’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Otomobil, aynı yönde seyir halinde olan başka bir otomobile arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Meydana gelen kaza sonucunda 4 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 23.45 sıralarında Manisa’nın Turgutlu ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Salihli yönüne gitmekte olan Salih Kolay (47) yönetimindeki 45 B 3798 plakalı otomobile, yine aynı yöne seyir halinde olan Dursun Aydoğan (37) idaresindeki 35 DA 058 plakalı otomobil arkadan çaptı.

4 KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle 45 B 3798 plakalı otomobilin sürücüsü ile yolcu konumunda bulunan Raziye Kolay (52), Fatma Kolay (51) ve Yiğit Kadir Kolay (12) yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince, olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version