GündemManisa Haberleri

Manisa’da iki otomobil çarpıştı: Ölüler ve yaralılar var!

Manisa’da feci bir trafik kazası meydana geldi. Kırkağaç ilçesinde sabah saatlerinde iki otomobil çarpıştı. Meydana gelen kaza sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Feci kaza, Manisa-Balıkesir Karayolu’nun İlyaslar Kavşağı’nda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sabah 07.30 sıralarında A.H. (47) idaresindeki Balıkesir plakalı araç ile seyir halindeyken Ö.K. (47) idaresindeki Manisa plakalı araçla çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine ekipler sevk edildi.

5 YARALI VAR

Kazada Balıkesir plakalı araç sürücüsü A.H. (47) ve araç içerisinde yolcu olarak bulunan Ş.Y. (30) isimli şahıslar hayati tehlikeleri bulunmayacak şekilde yaralandı. Manisa plakalı aracın sürücüsü Ö.K. (47) ve araçta yolcu olarak bulunan F.Y. (48) ve F.G. (48) isimli şahıslar yaralandı. Manisa plakalı araçta bulunan F.B. (79) ve R.A (64) isimli kadınlar ise olay yerinde hayatını kaybetti.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde 2 kişi hayatını kaybettiği kazada yaralan 5 kişi de ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Akhisar’daki Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ve özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Manisa Balıkesir Karayolunda bir süre aksayan trafik ekipler tarafından kontrollü bir şekilde sağlandı.