Manisa’da kadın cinayeti: 25 yaşındaki kadın öldürüldü!

Manisa’da kadın cinayeti… 25 yaşındaki Bahar Kırbaş, aynı evde yaşadığı eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Kırbaş’ın 3 ay önce boşandığı ancak 3 yaşındaki kızları için eski eşiyle aynı evde yaşadığı öğrenildi.

Olay, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Emre S. (25) ile boşandığı eşi Bahar Kırbaş’ın (25) yaşadığı evden sesler geldiği ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından bıçaklanarak yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YAKALANDI

Kaçan katil zanlısı Emre S., Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. EŞİYLE TARTIŞTIĞINI SÖYLEDİ Emre S.’nin ilk ifadesinde, Kırbaş ile tartıştıklarını, daha sonra ne yaptığını hatırlamadığını ileri sürdüğü öğrenildi.

KIZI İÇİN AYNI EVDE YAŞIYORDU

Bahar Kırbaş’ın 3 ay önce eşinden boşanmasına rağmen 3 yaşındaki kızları için aynı evde yaşamaya devam ettiği öğrenildi.

Exit mobile version