Manisa Haberleri

Manisa’da kadın cinayeti: Sevgilisini öldürüp intihar etti

Manisa’da, Zübeyir Yıldız (28) adlı şahıs tarafından tartışma sonucu otomobilinde vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı, ancak kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından Yıldız, kaçtığı otomobilinde intihar ederek hayatına son verdi.

Melike Akpınar’ın babasının ise daha önce 2 resmi nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı bir kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu belirlendi.

Cinayete kurban giden Melike Akpınar

Saruhanlı İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde sekreter olarak görev yapan Melike Akpınar’ın, Saruhanlı Adliyesi’nde mübaşir olarak çalışan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Zübeyir Yıldız ile bir araya geldiği arazide yaşanan tartışmanın ardından vurulduğu belirlendi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Akpınar, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Zübeyir Yıldız

Olayın ardından Zübeyir Yıldız’ın Yılmaz Mahallesi Çöplük mevkisinde intihar ettiği tespit edildi. Polis, olaya ilişkin soruşturmayı sürdürüyor.

Melike Akpınar’ın babası Necati Akpınar’ın ise daha önce 2 resmi nikahlı eşi ve birlikte yaşadığı bir kadını öldürdüğü ortaya çıktı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Necati Akpınar’ın cezaevinde olduğu belirtildi.