GündemManisa Haberleri

Manisa’da korkunç olay: Yangına uykuda yakalandılar!

Manisa’da bir evde yangın çıktı. Ev sahiplerinin uyuduğu sırada çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangının çıktığını son anda gören evin oğlu, ailesini faciadan korudu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler yangına müdahale etti ancak ev küle döndü.

YANGINA UYURKEN YAKALANDILAR

Yangın, Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki bir müstakil evde çıktı. Alınan bilgilere göre, Yıldırım Mahallesi Yalı Sokakta bulunan Mehmet Ali Ç. ve ailesinin ikamet ettiği evde gece saat 01.00 sıralarında yangın çıktı. Annesi Aycan ve kız kardeşi Dicle Ç.’nin uykuda olduğu saatlerde yangı çıktığını fark eden Erdal Ç. annesini ve kız kardeşini uyandırarak evi tahliye etti.

Komşular hemen ekiplere haber verdi. Yangın sonucu şans eseri kimse yara almadı. Yangının bacada duman birikmesinden kaynaklandığı tahmin edilirken, evde ikamet eden Mehmet Ali Ç. evde kendisinden önce doğalgaz kullanıldığı için bacanın kapatılmış olduğunu, bundan haberdar olmadıklarını ve yangının bacaların kapalı olmasından kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.