GündemManisa Haberleri

Manisa’da öldürülen 4 gençten geriye bu fotoğraf kaldı!

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde bir otomobilin yanında 4 gencin cansız bedenleri bulundu. Öldürülen Serkan Zangal (23), kuzeni Ümit Zangal (20), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın’dan (24) geri omuz omuza olan fotoğrafları kaldı.

Hafta sonunu askere gidecek bir arkadaşları için Zengin ailesinin bağ evinde geçiren gençlerden 3’ünün pompalı tüfekle vurularak, birinin de boynu kırılarak hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma, olay yerinde iz takip köpekleriyle delil ararken, 4 gencin cenazeleri, öğle saatlerinde toprağa verilmek üzere yakınları tarafından teslim alındı.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Ölü bulunan 4 gençten Muharrem Zengin’in cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp, Kestelli Mahallesi’ndeki baba evinin önüne getirildi. Helallik alındığı sırada acılı baba Suat Zengin (47) gözyaşı dökerken, anne Birgül Zengin ile babaanne Meral Zengin sinir krizi geçirdi.

Zengin’in daha sonra Kestelli Mahallesi Camisi’ne götürülen cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Kestelli Mezarlığı’nda toprağa verildi.