GündemManisa Haberleri

Manisa’da Pamukkale firmasına ait otobüs kaza yaptı: 3’ü çocuk 7 kişi hastanelik oldu!

Eskişehir’den yola çıkan Pamukkale Turizm firmasına ait 20 EC 006 plakalı Mercedes Marka Murat Erdem Ç. yönetimindeki yolcu otobüsü Manisa’nın Turgutlu ilçesine geldiği esnada Avşar Mahallesi’nde önce aynı istikamette seyir halinde olan 45 ZA 4105 plakalı İsmail D. yönetimindeki kamyonete çarptı. Daha sonra elektrik direğine çarpan otobüs ardından da yol kenarında bulunan meyve bahçesine girdi.

3’Ü ÇOCUK 7 KİŞİ YARALANDI

Meydana gelen kazayo gören vatandaşlar durumu yetkili ekiplere bildirdi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekiplerinin sevk edilmesi ile 50 kişinin bulunduğu otobüse ilk yardım gerçekleşti. Önce Pamukkale otobüsünün şoförü Murat Erdem Ç.’nin şoför koltuğuna sıkışması üzerine yaralandığı görülürken otobüste bulunan yolculardan 66 yaşındaki Saadet P., Hande Ç. ve Himmet K. hafif şekilde yaralandığı görüldü.

Kaza sonucu karşı şeride geçem kamyonet sürücüsü İsmail D. ve kızları Mürşide D. ve Fatma D.’nin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Trafik bir süre tek şeritte sağlanırken yaralılar Turgutlu Devlet Hastanesi’nde kaldırıldı. Meydana gelen kaza sonrası konuşan Serdal İmren isimli vatandaş çok korktuklarını otobüsün elektrik direğine çaptığını ve kıvılcımlarla uyandıklarını söyledi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.